Cosmetică facială

Indiferent de tipologia lui, tenul trebuie să aibă parte de o îngrijire zilnică, specifică vârstei. Frumusețea tenului este importantă pentru orice femeie, indiferent dacă aceasta are 20 de ani 30 sau peste 40. Pielea ta nu trebuie să-și arate vârsta.

Știați că?

 • Epiderma se regenerează la aproximativ 30 zile, în fiecare zi unul dintre cele 30 de straturi ale acesteia fiind sintetizat de stratul bazal.
 • Seara, crema de noapte este cel mai bine sintetizată deoarece circulația sangvină subcunatată este activată, îmbunătățind astfel activitatea celulară.
 • Pielea este organul nostru de protecție, prin urmare trebuie îngrijită. Transformările biologice la care corpul nostru este supus de-a lungul timpului se resfrâng asupra tenului.
 • Fața are mulți mușchi, fiind astfel una dintre cele mai stresate părți ale corpului. Mușchii feței sunt solicitați și prin zâmbet, mimică, încruntări și grimase. Aceste tensiuni se acumulează odată cu trecerea timpului, ducând la formarea ridurilor și pliurilor

De ce să alegi un tratament cosmetic?

Identificarea tipului de ten este un proces mai complex decât ţi-ai imaginat şi decât ai citit în revistele de fashion. Deşi tipurile principale de ten sunt: gras, uscat, normal şi mixt, pentru o evaluare eficientă trebuie să luaţi în considerare şi să analizaţi o serie variată de factori atât externi, cât şi interni. Ceea ce mulţi nu conştientizează este că există la fel de multe tipuri de piele ca şi persoane şi produsele nepotrivite şi tratamentul greşit pot înrăutăţi situaţia. O analiză profesională a tenului şi o prescripţie avizată a unor proceduri personalizate pot spori şansele atingerii rezultatului dorit mai rapid şi mai eficient.

Pentru o piele sănătoasă, ai nevoie de îngrijire permanentă. Dacă vara trebuie să acorzi o atenţie sporită arsurilor solare, pe parcursul iernii, trebuie să te focusezi mai mult pe efectele gerului şi temperaturilor scăzute. Chiar şi combinaţiile de vânt de iarnă cu soare pot provoca arsuri solare grave sau alte afectiuni ale pielii, cum ar fi eczemele. De aceea, este foarte important ca produsele şi tratamentele de îngrijire să fie adaptate sezonului. Cabinetele de cosmetică oferă planuri de îngrijire structurate şi adaptate fiecărui anotimp, astfel încât pielea să primească îngrijirea de care are nevoie la momentul oportun.

Deşi aspectul pielii poate fi unul curat, uniform, atragand invidia celor din jur, nu înseamnă că pielea este 100% sănătoasă şi ca nu are nevoie de îngrijire. Multe dintre problemele pielii au cauze interne, cum ar fi, dezechilibrul hormonal, stres, medicamente sau predispoziţie genetică. În spatele aspectului perfect dat de make up, pielea poate ascunde probleme ce necesită îngrijire şi nu pot fi depistate în stare latentă decât într-un salon de cosmetică.

Aveți încredere în tratamentele moderne, noninvasive, de tratare a imperfecțiunilor tenului. Este important să efectuați tratamentele cosmetice specifice nevoilor tenului dumeavoastră cu ajutorul experților esteticieni.

Pielea este oglinda emoțiilor noastre, fiecare trăire fiind expresia cutanată a EU-lui nostru interior. Pentru a ajunge la acel echilibru perfect între interiorul și exteriorul nostru, produsele cosmetice potrivite alături de atmosfera relaxantă și un profesionist în domeniu conlucrează pentru obținerea efectului maxim al tratamentului aplicat.

 • Tratament basic Hidratare/Nutritie

  80 RON

 • Tratament Anti Imbatranire

  110 RON

 • Tratament Lifting

  110 RON

 • Pensat

  20 RON

 • Stilizat

  40 RON

 • Pensat + Vopsit

  30 RON

 • Stilizat + Vopsit

  50 RON