Plan alimentar personalizat

Tindem să credem că un plan alimentar trebuie să aducă doar kilograme în minus ceea ce este total greșit, un plan alimentar personalizat trebuie să fie potrivit pentru nevoile organismului tău și să aducă un echilibru în alimentația ta. 

   Într-un plan alimentar personalizat trebuie să se regasească alimente care să conțină toți macronutrienți și toate vitaminele și mineralele de care organismul tau are nevoie pentru a atinge o stare de funcționare optimă.

   Noi când realizăm un plan alimentar personalizat ținem cont de toate nevoile și obiceiurile tale alimentare, de metabolismul bazal (procesele de ardere ale organismului pentru energie), de istoricul medical, datele biochimie și obiectivele pe care le stabilim, pentru că în momentul în care începem să colaborăm nu mai exită ”tu” vom fi noi și vom reuși împreună!

   Când începem să discutăm despre nutriție clinică nevoile se amplifică semnificativ și trebuie să fim conștienți că trebuie să adoptăm un stil de viață potrivit pentru starea de sănătate pe care o dorim.

   Descoperă și tu beneficiile unui plan alimentar personalizat. Noi concepem un program conform nevoilor tale și îți sunntem alături pe tot parcursul pogramului până când ajunge unde ne dorim și învățăm cum să menținem rezultatele obținute.

Progamare: